Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Voetmeetservice

Strating Kids heeft in iedere winkel en shop professionele voetmeetapparatuur waarmee beide voeten nauwkeurig gemeten worden. Deze voetmeetservice is gratis! De opgemeten maten worden op het 'voetmeetkaartje' geschreven. Deze krijg je gratis mee naar huis. Het voetmeetkaartje kan dienen als hulp bij het vinden van de juiste schoenen. Ook als je online wilt kopen kun je de voeten van je kids in de winkel laten opmeten. 


Welke maat heb je?

Ben je nu niet in de gelegenheid om gebruik te maken van de gratis voetmeetservice bij één van onze Strating Kids filialen? 
Dan kan je gebruikmaken van onze voetmeettekening. 


Deze door Strating Kids ontwikkelde voetmeet label is geschikt voor kinderen die staan. Als je goed recht op staat, zijn je voeten het grootst. Deze tabel geeft aan welke maat je het beste kan bestellen.

Om goed te kunnen meten is het belangrijk dat je de voetmeter op ware grootte afdrukt. Zet je printerinstellingen daarom op 100% en controleer het formaat voor de zekerheid aan de hand van de boven afgebeelde schaal. 

Klik HIERom de voetmeter te downloaden

IDEAL Mastercard Visa SOFORT Uberweisung (Deutschland) Bancontact / Mister Cash Achteraf betalen: binnen 14 dagen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.