Winkelwagen
Menu
Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Outlet

Outlet

Filters
Filters

Geselecteerde filters

Verwijder alle filters

Geox Kinderschoenen Outlet

Geox is een Italiaans schoenenmerk dat is opgericht in 1995. Geox schoenen staan bekend om de schoenen die ademen. Mario Moretti Polegatto, oprichter van Geox, maakte tijds een warme zomer in Italië gaten in zijn hardloopschoenen om ze luchtiger te maken. dit idee groeide uit tot een internationaal product: Geox schoenen. Geox, vertaald uit het Grieks, staat voor aarde en technologie. Geox schoenen laten lucht binnen, maar geen water en vuil! Bij een Geox schoen komt dus behoorlijk wat techniek kijken. Geox kinderschoenen vind je in de collectie bij Strating Kids. Veel modellen van Geox hebben lampjes. Ook Strating Kids Kinderschoenen heeft een ruime keus aan Geox kinderschoenen met lampjes. 


Geox kinderschoenen Outlet online kopen bij Strating Kids Kinderschoenen

Kinderschoenen van Geox bestel je makkelijk en snel in de webshop, uit voorraad leverbaar en gratis bezorgd in een van onze Strating Kids winkels. Heb je een vraag over kinderschoenen van Geox in de Outlet? Neem dan contact op met de klantenservice!
IDEAL Mastercard Visa SOFORT Uberweisung (Deutschland) Bancontact / Mister Cash Achteraf betalen: binnen 14 dagen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.