Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.


Ruilen & Retourneren

Wanneer het artikel niet aan je verwachtingen voldoet, kun je deze gratis retourneren bij een PostNL servicepunt in Nederland. De retourkosten worden alleen binnen Nederland vergoed. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid te ruilen of te retourneren in een van onze webwinkelfilialen. Webwinkelfilialen zijn onze vestigingen in Barneveld, Bussum, Hilversum, Huizen en Nijmegen.

Bij de zending zit een retourformulier. Wij willen je vragen dit formulier bij te voegen in de doos. Wij accepteren geretourneerde artikelen alleen in de originele verpakking, ongedragen en met het volledig ingevuld retourformulier bijgevoegd.
Wanneer wij je retourzending in goede orde hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug op jouw rekening. Aankopen die betaald zijn met een creditcard worden binnen 30 dagen op de creditcard teruggestort. Is er gekozen voor de service achteraf betalen bij Klarna? Dan zal de factuur worden aangepast of komen te vervallen. 

Indien je het artikel wilt ruilen voor een andere maat kun je dit aangeven op het retourformulier. Je ontvangt dan, indien voorradig, de andere maat. Bij ruiling voor een ander artikel kun je de bestelling retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen. 
Je kunt ook ruilen of retourneren in een van onze webwinkelfilialen in Barneveld, Bussum, Hilversum, Huizen en Nijmegen. Hier kun je de artikelen ruilen voor een andere maat, maar niet voor een ander artikel. Indien u een ander artikel wil bestellen kunt u een nieuwe bestelling plaatsen. Ook kun je in deze filialen je aankoop retourneren. Het bedrag wordt dan teruggestort op je rekening. 
De retour termijn bedraagt 14 dagen vanaf de leverdatum. Retourneren binnen Nederland is kosteloos. Een retourzending vanuit het buitenland is voor eigen rekening.

Hoe zend ik mijn pakket retour?

In de doos zit een retourformulier, vul deze volledig in. Op het etiket met het antwoordnummer noteer je rechtsboven in de hoek het bestelnummer. Voeg het ingevulde formulier bij in de doos. Plak hem goed dicht en plak het verzendetiket met antwoordnummer op de doos. Zorg ervoor dat er geen barcode zichtbaar is. 

Het pakket kan worden afgegeven bij een PostNL servicepunt in Nederland. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden. Je ontvangt een bewijs. Dit moet je bewaren, zodat we zeker weten dat het is afgegeven. 

Strating Kids webshop
Antwoordnummer 21448
1200VX Hilversum

Retour gekomen pakjes worden binnen een week verwerkt. Let op PostNL levert niet op maandag. Je krijgt een emailtje als wij de opdracht hebben gegeven om de retour betaling uit te voeren.


Voor vragen over de status van de retourzending kan je het beste een e-mail sturen naar: klantenservice@stratingkids.nl

IDEAL Mastercard Visa SOFORT Uberweisung (Deutschland) Bancontact / Mister Cash Achteraf betalen: binnen 14 dagen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.