Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.Personal Shopping bij Strating Kids

Kom winkelen met het hele gezin!

Onze winkels zijn gewoon geopend, maar we bieden vanaf nu ook de mogelijkheid om bij ons langs te komen voor persoonlijk advies, onze personal shopping service. 

Wij begrijpen goed dat het onhandig is om te winkelen met kinderen met deze nieuwe omgangsregels. Kleine kinderen kunnen de 1,5 meter afstand van vreemden moeilijk inschatten. Maar 1 gezin tegelijkertijd helpen kan wel. 


Wij zullen zelf zorgen dat we op gepaste afstand blijven van jullie. De interactie met andere klanten is er niet en daardoor zijn jullie zelf relaxed met elkaar aan het passen. 

Als het verkoopmoment voorbij is maken we alles weer schoon, zoals wij dat nu ook steeds doen. 

Strating Kids houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM, we houden 1,5 meter afstand en zowel voor als na jullie komst wordt alles gereinigd. 

Om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen, horen we graag jullie wensen. Is er een bepaalde schoen die je graag wilt passen en welke maat schat je in nodig te hebben? Graag horen wij van te voren welke items je graag wilt zien, dan kunnen wij deze voor je klaar zetten. Kijk voor onze collectie op de website. Met deze personal shopping service staan we voor je klaar, zoals je altijd van ons gewend bent. 
Hoe werkt het? 

  1. 1. Maak een afspraak. Dit kan worden gedaan via onze social media kanalen, Facebook en Instagram, of door een mail te sturen naar:  Klantenservice@stratingkids.nl
  2.  2. Geef aan in welk filiaal je een personal shopping sessie wilt inplannen. Graag ontvangen wij ook je telefoonnummer, zodat het filiaal contact met je kan opnemen.
  3.  3. Kijk van te voren welke items je graag zou willen reserveren en geef dit door. Dan bereiden wij alles zorgvuldig voor. 
  4.  4. We bevestigen dat de sessie gepland staat en je hebt een afspraak met één van onze ervaren kinderschoen verkoopsters. 

Agenda

  • • Maandag: 10:00 - 12:00 uur
  • • Dinsdag: 10:00 - 12:00 uur
  • • Donderdag: 10:00 - 12:00 uur
  • • Zondag: niet geopend

Mocht geen van deze dagen of tijden schikken? Wij kijken graag samen naar een andere mogelijkheid. 
IDEAL Mastercard Visa SOFORT Uberweisung (Deutschland) Bancontact / Mister Cash Achteraf betalen: binnen 14 dagen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.