Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Er zijn geen favorieten geselecteerd.

Betaling

Je kunt bij ons betalen met iDEAL, Mastercard, Visa, Sofort , Klarna en Mistercash. Als je kiest om achteraf te betalen met Klarna ontvang je later per e-mail een factuur. Meestal is de bestelling dan ook verzonden. 


iDEAL
Met iDEAL kun je online betalen met jouw eigen online banksysteem. Deze betaalmogelijkheid is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO, ING, SNS, Rabobank SNS bank, Regio bank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers, KNAB bank en Bunq. 

Credit Card
Betalingen met Mastercard of Visa zullen zichtbaar zijn in het maandoverzicht van je kaartnummer. Als een aankoop retour wordt geboekt zal dit ook op het kaartnummer worden verwerkt.

Ingenico is een online betaalservice die voor ons de betalingen uitvoert. Als je een bestelling hebt geplaatst en je gaat over tot betaling, wordt je automatisch doorgestuurd naar de website van Ingenico. Wanneer de betaling is voltooid, wordt je automatisch teruggeleid naar onze webwinkel. Ingenico is een beveiligde betaalomgeving en is te herkennen aan het slot dat zich links in de adresbalk bevindt. 
De transacties die worden verricht op www.stratingkids.nl worden beveiligd door het betaalsysteem Ingenico (https://ingenico.nl). Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen. Ingenico is een technische dienstverlener en neemt geen betwistingen in verband met de bestellingen op zich. Deze moeten rechtstreeks met www.stratingkids.nl ( Schoenhandel Kerkstraat B.V.) en/of uw bank worden geregeld. Wil je meer weten over Ingenico, neem dan een kijkje op https://ingenico.nl

Achteraf betalen
Klarna is een achteraf betaalservice. Je betaalt €0,99 extra om hier gebruik van te kunnen maken. Een bestelling betaalt met Klarna kan alleen worden afgerond als het factuuradres en afleveradres gelijk zijn. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je binnen enkele dagen een email met daarin de factuur. Zijn alle artikelen naar je zin? Dan betaal je de factuur binnen de gestelde termijn. Wil je artikelen retourneren? Dan zullen wij jou een nieuwe factuur mailen met het nieuwe aankoop bedrag.

Heb je nog vragen over je betaling kan je het beste een e-mail sturen naar klantenservice@stratingkids.nl

IDEAL Mastercard Visa SOFORT Uberweisung (Deutschland) Bancontact / Mister Cash Achteraf betalen: binnen 14 dagen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.