Soort artikel

Donsje Amsterdam

Donsje Amsterdam

Donsje Amsterdam babyschoenen

Schattig en super zacht, dat zijn de babyschoenen van Donsje Amsterdam! Het merk bestaat pas sinds enkele jaren en is opgericht door Floor. Babyschoenen van Donsje Amsterdam worden met de handgemaakt in Indonesië, hier heeft Donsje Amsterdam een eigen fabriek waar de productie plaatsvindt. Donsje Amsterdam vindt het belangrijk dat babyschoenen van Donsje Amsterdam gemaakt worden onder goede werkomstandigheden en dat de mensen hier een eerlijk salaris voor ontvangen. Doordat Donsje haar eigen fabriek heeft in Indonesië, zijn zij ook erg betrokken bij het productieproces. Dit draagt bij aan de hoge kwaliteit die Donsje Amsterdam levert! Donsje Amsterdam zijn echte pareltjes aan de voetjes van jouw kleine schat!

Donsje Amsterdam online kopen bij Strating Kids Kinderschoenen

Strating Kids Kinderschoenen heeft onlangs Donsje Amsterdam babyschoenen toegevoegd aan het assortiment. Je vindt Donsje Amsterdam modellen Elia, Pina, Pina Lining, Pina Organza, Spark Lion en Spark Mousse bij Strating Kids Kinderschoenen online en in een aantal geselecteerde winkels.

Babyschoenen van Donsje Amsterdam bestel je makkelijk en snel in de webshop, uit voorraad leverbaar en gratis bezorgd in een van onze Strating Kids Kinderschoenen winkels.
Heb je een vraag over babyschoenen van Donsje Amsterdam? Stel je vraag aan klantenservice@stratingkids.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!